O Nas

Smo mlada in zagnana ekipa, ki zna izkoristiti ves potencial spletnih tehnologij in dobro pozna izzive uspešne prodaje. Znano je, da se za uspešno izvedbo posla morajo v nekem tenutku združiti: potreba po storitvi pri stranki, zadostne finančne zmoglivosti stranke in ustrezna ponudba ponudnika. Razvijamo orodje, ki bo ustvarjalo pogoje a čim pogostejše sovpadanje teh treh pogojev.
Na prvem mestu za nas je zadovoljstvo strank. V našem primeru so to tako ponudniki kot iskalci optimalne avtomobilske storitve. Pregledno predstavljamo aktualne podatke preko 3000 ponudnikov avtomobilskih storitev širom Slovenije ter privabljamo in gradimo bazo zainteresiranih ljudi, katerim redno posredujemo podatke o najbolj svežih akcijah ponudnikov.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na:


Naša Vizija

Združevanje in skupna rast. Na temeljih teh vrednot skupaj z vami ustvarjamo prepoznavno in obiskano stičišče isklacev in ponudnikov avtomobilskih storitev. Lastnike avtomobilov privabljamo z razumljivo in pregledno organizacijo aktualne ponudbe. Na ta način si želimo skrbno soprispevati k uspehu tistih ponudnikov, ki so pripravljeni proaktivno širiti bazo svojih strank.

Prijava


Uporabniki
Serviserji
×